Kapsul Butea Superba

Ini adalah kapsul Butea Superba terkuat untuk rawatan alternatif semulajadi bagi mati pucuk ((ED) atau lemah tenaga batin bagi kaum lelaki. Ia mengaktifkan aliran darah semula jadi, diikuti dengan kekerasan dan pembesaran zakar serta  meningkatkan prestasi seksual. BUTEA SUPERBA mengandungi flavonoid dan glycosids flavonoid yang dapat menyokong fungsi seksual yang normal, keupayaan ereksi dan  meningkatkan kepuasan bersetubuh. BUTEA SUPERBA mengandungi phytosterols (ß-Sitosterol, campesterol, stigmasterol) yang juga bersifat merendahkan kolesterol dalam tubuh.

Kebaikan BUTEA SUPERBA:

1. Memulihkan lemah batin atau mati pucuk
2. Ereksi yang lebih mudah dan berpanjangan
3. Ejakulasi meningkat
4. Frekuensi ereksi meningkat
5. Memulihkan pancutan awal
5. Peningkatan stamina
6. Mengelakkan mati pucuk
7. Mengurangkan kolesterol
8. Meningkatkan selera sek

Cara Pengambilan

Bagi mereka yang kurang nafsu atau syahwat kerana faktor umur, kerja, penat, stress atau sebagainya, untuk meningkatkan syahwat, boleh ambil 2 kapsul butea superba, 2 jam sebelum bersama isteri.

Untuk masalah seksual yang berat seperti mati pucuk atau lemah tenaga batin, Kapsul Butea Superba  perlu diambil pada setiap hari sehingga anda dapat merasai peningkatan prestasi diri anda (biasanya dalam 3 – 6 minggu). Kami juga mencadangkan agar anda menggunakan intensive oil sebagai penambahan supaya lebih cepat berkesan.

Sila ambil perhatian, jika anda mengambil kapsul Butea Superba selepas makan makanan yang tinggi lemak (seperti daging lembu, burger keju atau kentang goreng), Butea Superba akan menyerap lebih perlahan dan ia mengambil masa yang lebih lama untuk mula bekerja.

Rangsangan seksual diperlukan bagi Butea Superba untuk bekerja. Anda tidak akan mendapatkan ereksi hanya dengan mengambil Butea Superba tanpa rangsangan seksual. Sesetengah lelaki boleh dirangsang dengan hanya melihat seorang wanita.

Ruang Simpanan

Simpan jauh daripada haba, kelembapan, dan cahaya matahari langsung. Simpan kapsul Butea Superba daripada jangkauan kanak-kanak. Apabila dibuka, penggunaan terbaik adalah dalam masa 8 bulan.

Amaran & Langkah berjaga-jaga

Jangan menggunakan Butea Superba jika:

1. Anda sangat alah kepada beberapa herba lain atau ubat-ubat herba.
2. Jangan menggunakan ubat-ubatan kimia atau rawatan disfungsi erektil semasa anda mengambil BSC. Ia mungkin mempunyai kesan yang buruk kepada rawatan semula jadi alternatif atau rawatan kimia lain anda.
3. Anda telah dinasihatkan oleh doktor anda untuk mengelakkan aktiviti seksual kerana masalah jantung (mengambil perhatian serius perkara).
4. Anda mengambil GTN (Nitrostat, Nitrolingual, Nitro-Dur, Nitro-Bid, Minitran, Deponit, Transderm-Nitro)
5. Anda mengambil dinitrate isosorbide (Dilatrate-SR, Isordil, Sorbitrate)
6. Anda mengambil mononitrate isosorbide (Imdur, ISMO, Monoket)
7. Jika anda mempunyai sakit dada kronik yang lain atau masalah jantung yang berkaitan.

Kesan-kesan sampingan

Apa yang mungkin berlaku selepas mengambil beberapa dos pertama ialah peningkatan aliran darah dan ia boleh menyebabkan muka anda kelihatan agak merah. Orang yang mempunyai atau mengesyaki mempunyai ulser peptik mungkin akan mengalami kembung dan kenyang perut semasa minggu 1 – 3. Dalam kes ulser peptik, anda boleh mulakan dengan 1 kapsul setiap hari untuk minggu pertama. Selepas seminggu, boleh di tingkatkan kepada 2 – 3 kapsul.

Setiap kapsul mengandungi 340mg Butea Superba.

Harga biasa: RM 150 per botol

Harga Promosi SILA KLIK SINI

Comments are closed.