Order/Bayaran/Beli Online

Cara Order

Kos Penghantaran adalah RM10 bagi semua kawasan di Malaysia.  Lain-lain negara seperti Brunei, Singapore dan Indonesia adalah RM60.  Bayaran ini hanya dikenakan sekali bagi setiap penghantaran (tidak mengikut jumlah barang).

Sila email perkara berikut kepada lasting.lust@yahoo.com atau SMS ke Darin Trading, 0122716129 setelah pembayaran dibuat.

1) Nama

2) Tel

3) Alamat penghantaran

4) Tarikh dan waktu pembayaran

5) Nama dan jumlah barang

Penghantaran mengambil masa 1 hingga 3 hari.

Pembayaran boleh dibuat ke salah satu akaun bank berikut:

1) Maybank (mudah jika guna maybank2u.com), no: 5551 2611 1151, atas nama Darin Trading

2) CIMB bank, no: 1231 0081139 52 0,  atas nama Nazira Binti Harun

3) Bank Simpanan Nasional (BSN), no: 10161 41 00000580 3, atas nama Nazira Binti Harun

atau menggunakan PAYPAL (hantar kepada darin.world@yahoo.com)

163 Responses to Order/Bayaran/Beli Online

  1. haikal81 says:

    A.kum tuan,

    Minyak intensive oil nie kna urut mcn minyak sensaoil jgk ke…lg 1 blh jd besar gak ke

    • admin says:

      Ia hanya urutan mudah sahaja..sehala dari pangkal ke hujung. Tak perlu urut lama – lama. Kaedah yang sangat simple ada disertakan bersama produk.

  2. haikal81 says:

    A..kum tuan,

    Nak tanya cara pengguna minyak intensive oil nie…kna urut mcn minyak lain jgk ker

  3. BAHRIN BIN BOHRI says:

    saya ingin membeli product tersebut

  4. barry says:

    bila guna produk ne alat sulit kita akan rasa panas x?

  5. zaim says:

    Salam. saya berumur 34 tahun dan sdh mempunyai anak 2 org. Masalah saya ialah bila bersama isteri saya cepat pancut dan kdg2 cepat lembik. produk mana yg saya perlu guna?

    • admin says:

      jika tiada masalah ereksi..sila gunakan serum untuk melambatkan pancutan. Perlu gunakan intensive oil supaya alat sulit mampu keras lama

  6. oliver says:

    klu nak direct beli …kat KL area mana…ble guna kd crdt Ke?

    • advert says:

      KAWASAN TENGAH :
      Kuala Lumpur

      Wangsa Maju
      – Andy Power 0111 6338534

      Bangsar
      – Samsul powerrich, 016-3590229

      Sungai Besi / Bukit Jalil
      – En. Noramin, 016 6006174

      Cheras
      – Firdaus, 0137025137

      KL Sentral
      – En. Erul, 0172599810

      Ampang / Bukit Antarabangsa
      – En. Rozzani Din, 019 6545769

      Jalan Tun Razak / KL
      – En. Khadam, 0167906821

      Kg. Baru
      – En. Syam, 0163574248

      Bukit Aman
      -En. Malik, 0145223626
      jika hendak menggunakan kad credit hanya untuk online:
      http://www.lastinglust.net/beli-online/

  7. Ejump says:

    Berminat area sg petani Dan perlis

  8. azfar says:

    sy nk tanye ade x pengedar di banting selangor?

  9. izzuan says:

    Sy dah bt pembayaran melalui maybank ..tp bla sy hantar sms knp en.syam ,no tel dia x
    Active

  10. jhon says:

    sy dri Kempas Johor Bahru
    cam mna nk dpt kn nya – ad by hand x

  11. syam says:

    tuan,

    beli dengan pengedar dapat harga yang sama ke dengan promosi tuan.

  12. Muhamad Razip bin Ismail says:

    salam, saya berminat untuk jadi pengedar product ini untuk kawasan Kota Kinabalu (KK) Sabah. Berapa kos yang diperlukan untuk jadi pengedar.

  13. Azroy says:

    saya dari Brunei…bagaimana hendak mendapatkan produk ini d sni? berapa harganya?

  14. buyong says:

    udah jangkau 60 thn..masalah tak berfungsi..libido rendah..boleh ke intensive oil dapat mempulih kan kembali

  15. Amien says:

    Salam tuan,

    Saya berumur 30 tahun, berbadan gemuk dan kuat beronani. Saya sudah pun berkeluarga dan mempunyai seorang anak. masalah saya adalah bila bersama isteri saya tak dapat tahan lama. kadang kadang 2 – 3 minit sahaja. apakah produk yang sesuai yang boleh tuan cadangkan untuk saya?

    • admin says:

      sebab tuan kerap beronani, sila pulihkan dengan intensive oil supaya alat sulit lebih kuat.
      2 – 3 minit tu terlalu cepat.. sila gunakan serum bila bersama isteri

  16. wan says:

    nak tau pengedar di sekitar parit buntar

    • admin says:

      Ipoh
      - En. Sham, 012 5100902

      KUALA KANGSAR/SUNGAI SIPUT
      - En. Azam Gold, 017 588 9708

      MANJUNG
      - HJ NOOR 013 5841665

      Teluk Intan
      - En Hairi 013 817 4463

      Bandar Seri Iskandar
      - En Ipin Power 0195959492

  17. RENGGA says:

    Umur 57 masih boleh guna serum ini?

  18. en.amin says:

    Cara mana saya ingin menjadi ejen dan berapa ejenkah yang telah beroperasi di kelantan

  19. zack says:

    assalamualaikum admin…sy ingin bertanya sekiranya menggunakan intensive oil ni adakah kesan dialami akan kekal…atau mesti menggunakan teknik urutan menggunakan intensive oil ini selama-lama nya?

    • admin says:

      ia seperti tubuh yg lain, perlu di jaga. Cuma bila ia dah kembang besar etc, penjagaan tidak perlu terlalu kerap.. cukup sekadar 1 – 2 kali seminggu..

  20. idi says:

    Hi Tuan,esok saya akan sampai ke kota kinabalu,sabah, atas urusan kerja selama 3 hari (6 – 8/11/2012), bagaimana untuk mendapatkan produk lasting lust?

  21. E.E says:

    Saya berumur 29 tahun. Seorang perokok dan kuat beronani. Masalah saya sekarang adalah alat kelamin saya dah lembik dan tidak tegang/keras. Produk mana patut saya guna untuk zakar tegang/keras kembali serta panjang dan besar?

  22. adan says:

    Ada perbezaan harga tak untuk “PROMOSI TWIN PACK (SERUM & INTENSIVE OIL)”. Harga online semenanjung RM 130? kalau beli direct dengan pengedar, harganya bagaimana?

  23. fikri says:

    Tuan admin,
    Lastinglust Intensive Oil bleh dipakai waktu malam ker…
    sy baru beli..nak pakai petang x sempat

  24. Naz says:

    Sy dh order guna kad kredit, jd, adkh prlu bg sy menghntr maklumat sekali lg ke admin sbb ms buat pembayaran tu,sy dh ltk kn skali almt & no tlfn..resit byrn sy:0419-1345-3005-4065..

  25. Helms says:

    Bila bersama isteri, baru nak masuk, zakar dah turun, mase bercumbu die keras, tapi tak keras sangat. saya baru berkahwin sebulan, ape produk patut dibeli? Kapsul butea boleh membantu ke? dah ade stock? Harap dapat membantu, terima kasih

  26. Saiful says:

    Saya baru nak mencuba produk ini

  27. MIKE says:

    adakah penghantaran produk di rahsiakan??

    • admin says:

      ya ia akan dibalut dengan kertas putih, kemudian di balut dengan bubble, kemudian di masukkan dlm sampul.
      Lebih selamat jika alamat office, jika alamat rumah.. mungkin dibuka juga semuanya..

  28. faizul says:

    tuan? bole x buat pembayaran melalui bank islam , ambank atau selain dr maybank ,bsn ,cimb

  29. khairul says:

    mcmana dgn kelulusan Kementerian Kesihatan?

  30. firdaus says:

    salam.sy pemuda berumur 25 tahun.sy masih bujang.sekarang sy menghadapi masalah zakar kurang tegang dan x bermaya dan cepat pancut.adakah intensive oil ini dengan izin ALLAH boleh menyembuhkan

    • admin says:

      ya tuan, gunakan intensive oil dulu.. dah kuat, keras dan tegang, baru guna serum..
      Umur 25 thn, biasanya dlm 2 minggu dah ok dgn intensive oil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>